Tandlægeskræk

Næsten 10 % af alle danskere er så bange for at gå til tandlægen, at de aldrig kommer afsted. Er du én af de 10 %, eller oplever du bare et generelt ubehag ved tandlægebesøg?
Hos Hillerød Tandlægerne tager vi frygt for tandlægebesøg alvorligt og bestræber os på at udvise den omsorg, som du har brug for. Vi ønsker derfor i samarbejde med dig at finde den måde, der afhjælper dig i den situation – hvad end det måtte være.

Måske skal vi nøjes med at tage et kig og en snak den første gang, du kommer forbi? Du bestemmer.

Plads til den ekstra støtte, du har brug for

Når du besøger os, er du altid velkommen til at medbringe en ledsager, der kan give dig den nødvendige opbakning. Derudover kan det være en god ide at medbringe din egen musik. Du kan også medbringe en film, som vi kan vise dig på vores tv-skærm i loftet på klinikken.

Undertiden kan det være en hjælp med beroligende medicin, men helt afhængigt af dit eget ønske. Vi bruger den tid, der skal til for at lægge en god og velfungerende bedøvelse, så du kan slappe af og ikke tænker på din tandlægeskræk.

Oplys altid på forhånd om din frygt

Husk blot altid, når du bestiller tid, at gøre os opmærksom, at du har tandlægeskræk. På den måde kan vi sætte ekstra tid af og tage de nødvendige hensyn, du har behov for. Et tandlægebesøg kan sagtens være en god oplevelse – især hvis du giver os lov til at vinde din tillid.
Vi lover, vi nok skal passe rigtig godt på dig!

Tandlægeforeningen

Få gode råd om tandlægeskræk