Det vigtigste er hvad

Kunderne mener

Mange af vore patienter har gået på klinikken i årevis.
Det er vi stolte af. Men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

Jeg har siden skoletiden lidt af udpræget tandlægeskræk.
For 10 år siden besluttede jeg mig så for at skifte tandlæge og valgte så lidt på må og få, men også ud fra en annonce i Hillerødposten, Hillerødtandlægerne. Det har jeg aldrig fortrudt – Ginny Tinangon er min tandlæge – men hele huset udstråler imødekommenhed, venlighed og ikke mindst omsorg.

Derfor er jeg i dag 10 år senere en meget tryg og glad patient.

Efter snart 20 års erfaring som patient er min oplevelse fortsat den højeste grad af faglig kompetence, praktiseret i positive og uformelle rammer – og i øvrigt på en teknisk topmoderne klinik. Man er ikke i tvivl om, at klinikkens personale er maksimalt fagligt opdateret og den positive og uhøjtidelige stemning skaber et afslappende miljø for os som patienter. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Jeg har været kunde hos Ginny og Lars i over 20 år, og jeg er meget tilfreds. Jeg har altid følt mig meget tryg og har 100% tillid til deres rådgivning og behandling – og jeg er sikker på at jeg altid bliver tilbudt det bedste for mig og mine tænder. Det er hyggeligt at komme i klinikken og man bliver altid modtaget med et smil.

Ginny og Lars er vores familietandlæge. Vi er kommet hos dem i mange år og kommer der i 3 generationer. Personalet er altid smilende samt imødekommende og vi oplever en tryg atmosfære under hele behandlingen. Fagligheden er i top, vi er meget tilfredse.